dimecres, 27 de gener del 2016

Un llibre


'Un llibre' és més que un llibre. En obrir-lo, veiem primer que res un punt groc damunt una pàgina en blanc. Aleshores es convida el lector a polsar aquest cercle amb el dit i esbrinar què passa. Quin xiquet, ple de curiositat, podria resistir-se a aquest repte? Per conèixer la resposta sols cal passar la pàgina. I així comença la màgia!!! Cercles grocs, rojos i blaus, es multipliquen, canvien de lloc, es col·loquen en filera, creixen, fins i tot estan a punt de caure per la vora del llibre o volar fins desaparèixer. Tot depén de què faça el xiquet, prémer els cercles, fregar-los, bufar-los damunt, remenar-los... Aquest ball de cercles va encadenant-se en una divertida complicitat amb el lector, d’una forma sorprenent.
A Hervé Tullet no li cal malbaratar un munt de mitjans per a crear aquesta proesa: fer de la lectura un joc i un plaer -en té prou amb uns pocs cercles de colors. Estem davant un bon llibre, d’una obra intel·ligent, gràficament arriscada, propera i íntima. Tant el xiquet com l’adult se sentiran captivats i desitjaran tornar al principi una altra vegada.









Amb aquest llibre tenim la ferramenta perfecta per a llegir i divertir-nos amb els nostres fills. Perfecte a partir de dos anos.

Altres llibres del mateix autor, tan divertits com el que us hem presentat en aquesta ocasió:
'Sense títol'. Editorial Kókinos
'Rosa Llimona'. Editorial Destino
'No confonguis'. Editorial Destino
'El dia i la nit'. Editorial Destino
'Colors'. Editorial Cruïlla
'Els cinc sentits'. Editorial Kókinos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada